Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Steigerpijp

Steigerpijp, steigerbuizen en buiskoppelingen: de perfecte combinatie voor de doe het zelver, bouw en meubelindustrie. Want met steigerpijpen (of steigerbuizen) en buiskoppelingen kunt u heel veel constructies maken: Steigermeubels, steigerstellingen, steigertafels, winkelinterieurs, wegbebakening, standbouw, reclameborden of spandoekframes. Het is allemaal mogelijk met onze buiskoppelingen. U heeft keus uit meer dan 50 verschillende buiskoppelingen in 5 verschillende diameters. Als u wilt, zagen wij de steigerbuizen voor u op maat. Ook als u leuke steigermeubels (de combinatie van steigerbuizen en steigerhout) wilt maken is dit een heel prettig systeem.

Garderobe van steigerpijpAfdak met pergola van steigerpijpHek van steigerpijp       Naar de STALEN buizen/steigerpijp
Vaak wordt daarom ook door de particulier/doe het zelver rondom het huis met steigerpijp gewerkt: een pergola, garderobe, trapleuning, hek, (bijzet)tafel, carport, enz. En het is ook eenvoudig weer te demonteren.   Naar de buiskoppelingen
Steigertafel met steigerpijp en buiskoppelingenWerktafels Steigermeubels (zitje)           Naar de ALUMINIUM buizen

Steigerpijpen laten zich ook leuk combineren met steigermeubels: Maak eerst een schets en zoek dan de bijpassende koppelstukken erbij. Aluminium buizen zijn overigens lichter dan stale buizen. Deze laatste worden ook wel gegalvaniseerde buizen genoemd.  
Eigenlijk waren steigerpijpen voor steigers in de bouw bedoeld, maar doordat er ontdekt werd dat je er wel meer dingen mee kunt maken werden ze steeds populairder. Vooral door de robuuste uitstraling werd het trendy. Ook winkeliers ontdekten het en maakten er stellingen, toonbanken, kledingrekken, trappen e.d. van.
Er passen onder de steigerpijpen ook steigerwielen. Deze worden vaak gebruikt voor rijdende steigertafels, rekken, steigermeubels e.d.


SteigerwielMeubelwiel (meubelzwenkwiel) Vouwsteigerwiel       Naar de zwenkwielen en expanders

 

 

 

 

 

Steigerpijp