Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Stalen en aluminium buizen


FIXMETAAL
is een specialist in buizen en buiskoppelingen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit.

Buizen kunt u op eenvoudige wijze verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. En het gebruik van imbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding; maar deze buisconstructie is ook weer gemakkelijk te demonteren.

Buizen worden ook wel ’steigerpijp’ genoemd. Het was oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buizen (en buiskoppelsystemen) veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz. enz.

De buizen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

U kunt de buizen (en buiskoppelingen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Stalen buizen        Aluminium buizen         Voorbeeld van een stapelbed van steigerbuiskoppelingen

 
Naar buizen en buiskoppelingen

Naar stalen buizen 

Naar aluminium buizen

 

 


Stalen en aluminium buizen