Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Stalen buis

Gegalvaniseerde buis van hoogwaardige kwaliteit

Een stalen buis kunt u op eenvoudige wijze met buiskoppelstukken verbinden, zodat u de meest uiteenlopende buisconstructies kunt maken; het gebruik van imbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding. Deze buisconstructies kunnen ook weer gemakkelijk gedemonteerd worden.


Stalen buizen waren oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken (steigerpijp), maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met stalen buizen (en buiskoppelsystemen) veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, pergola's, frames, enz. enz.
En de stalen buis bleek prima bruikbaar voor zwaarbelaste buisconstructies!                                                                                                          
Naar overzicht stalen buizen

De stalen buis is verkrijgbaar in 6 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

Naar specificaties over de stalen buis

U kunt de stalen buizen (en buiskoppelingen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En als u wilt kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

 

Stalen buizen         Voorgbeeld (bed) van stalen buisconstructie         Hek trapsgewijs van stalen buizen         Stelling van stalen buizen

 


  Naar overzicht stalen buizen

 

 


Stalen buis