Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Lasschetsplaat voor (zwenk)wielen

FIXMETAAL levert lasschetsplaten voor zwenkwielen (en meubelwielen), voor een scherpe prijs.  

Met een lasschetsplaat, die even groot is als de bevestigingsplaat/topplaat van onze (zwenk)wielen, kunt u eenvoudig allerlei gelaste constructies maken, zoals bijvoorbeeld voor transportkarren, boten-bokken, enz.
Een schetsplaat (eigenlijk een lasschetsplaat) is een stalen plaat die gebruikt wordt om vooraf de positie van het (zwenk)wiel te bepalen. De plaat kan met lassen, bouten of klinknagels verbonden worden.

Zwenkwielen, bokwielen en meubelwielen kunt u prima onder van alles en nog wat monteren: tafels, kasten, (tuin)meubels en karren, maar ook onder bijvoorbeeld rolcontainers. Maar een zwenkwiel daaraan vastzetten kan eenvoudig met een schetsplaat: u last deze vast op de juiste plaats.

 

Lasschetsplaat voor zwenkwielen           Zwenkwiel zonder rem        Zwenkwiel mét rem        Ronde expander (voor wiel met centraal gat)        Vierkante expanders (voor zwenkwiel met centraal gat)          Naar de lasschetsplaten voor (zwenk)wielen


Naar de zwenkwielen en expanders


Zoekt u een zwenkwiel met groot of klein draagvermogen, met rem of zonder rem, met kunststof wielkern, stalen wielkern of aluminium wielkern, u vindt ze allemaal in onze webshop.

De zwenkwielen met rem zijn handig voor o.a. cateringtrolleys, (tuin)meubelen, kledingrekken, dispalys. Dit voorkomt dat ze wegrijden. 

Het verschil tussen zwenkwielen en bokwielen is eenvoudig: bokwielen zijn vast en zwenkwielen zijn wendbaar.           
Daarom worden ze vaak in combinatie gebruikt: bokwielen worden vaak aan de achterzijde geplaatst en zwenkwielen aan de voorzijde. Dit is een zeer sterke combinatie, vooral als u veel gewicht wilt verplaatsen met eenvoudige stuurbewegingen, of bij een schuinere ondergrond. Het bokwiel moet daarvoor erg solide zijn en daar kunt u bij ons zeker van zijn: al onze bokwielen zijn voorzien van een veiligheidscertrficaat. Onze bokwielen voldoen aan alle kwaliteitseisen.                                                

Voor design salontafels worden tegenwoordig vaak grote, robuuste industrieel-uitziende zwenkwielen van 200 mm gebruikt!

Meubelzwenkwielen zijn heel geschikt voor onder alle soorten meubelen. Niet alleen voor tuinmeubels en steigermeubels, maar meubelzwenkwielen kunnen ook goed onder keukenapparatuur! En kleinere meubelwieltjes worden ook vaak gebruikt in de detailhandel, zoals onder kledingrekken en displays. 
Al onze meubelwielen en meubelwieltjes zijn goed slijtvast en voorzien van een grijze polyurethaan PU band en glijlager, bestand tegen de meeste vloeibare reinigingsmiddelen en kunnen tegen temperaturen van -20 tot +80°C. Meubelzwenkwielen laten ook geen strepen na op de grond en de hardheid van de wielen zit tussen die van rubberen wielen en kunststof wielen in.

Maar of u nu een zwenkwiel, meubelzwenkwiel of bokkwiel neemt, u kunt ze in enkele minuten zelf monteren! Al dan niet met een lasschetsplaat.

Naar de lasschetsplaat voor zwenkwielen

 

 

 

 

 

 

Lasschetsplaat voor (zwenk)wielen