Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Een Kee Klamp buiskoppeling kopen

The sky is the limit als het gaat om steigerbuizen en buiskoppeling. Constructies worden op het oog buigzaam wanneer u de buiskoppelingen van Fixmetaal gebruikt. Het zijn niet alleen de bouwvakkers die gebruik maken van steigerbuizen en buiskoppelingen. Ook onder ondernemers en particulieren is dit materiaal geworden waar graag mee gewerkt wordt. De steigerbuizen zijn populair vanwege hun tijdloze en robuuste uitstraling. Voor al uw buiskoppelingen, aluminium en stalen buizen, frames, lampen en zwenkwielen kunt u bij ons op de site terecht.

ToepassingenKee Klamp buiskoppeling Fixmetaal

Van het merk Kee Klamp vindt u niet alleen buiskoppelingen, maar ook insteek leuningkoppelingen, kniestukken en scharnierkoppeling. Er kunnen dan ook voor diverse doelstellingen koppelingen gekocht worden. Dit merk levert buiskoppelingen in maar liefst 6 verschillende buismaten. U vindt hierdoor altijd een maat koppeling die past bij de constructie die u wilt maken. De buiskoppelingen van Kee Klamp zijn het beste van het beste en worden niet voor niets graag door de professionals gebruikt.

Kenmerken van de buiskoppelingen van Kee Klamp

Wanneer u kiest voor de buiskoppelingen van Kee Klamp, dan kiest u voor fantastische kwaliteit. Deze buiskoppelingen zijn TÜV goedgekeurd en worden niet door roest aangetast door hun hoge corrosiebestendigheid. De koppelingen van Kee Klamp hebben een schuifbelasting van 900 kg per inbusbout. Daarnaast zijn de stelschroeven voorzien van een geharde coating waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik. De buiskoppelingen van Kee Klamp zijn geschikt voor zowel gebruik buiten als het gebruik binnen en zijn makkelijk aan te passen of te demonteren.

Kee Klamp buiskoppeling bij Fixmetaal bestellen

U verdient het beste materiaal tegen de laagste prijs. Daarom bestelt u al uw steigerbuismateriaal online bij Fixmetaal. Wij stellen u als klant voorop en leveren graat maatwerk. Als u de benodigde maten doorgeeft, dan zagen wij graag uw steigerbuis op maat. Ook vinden wij het geen enkel probleem om uw bestelling op locatie voor u te monteren. Wij bieden u kwaliteit tegen een opvallend lage prijs. U hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten, want snelle levering behoort tot een van onze prioriteiten. Bezoek vandaag nog onze website en maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Heeft u speciale wensen, neem dan telefonisch contact met ons op.