Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Interclamp buiskoppelingen

Interclamp buiskoppelingen kopen?Buiskoppeling Interclamp

Steigerbuis wordt tegenwoordig voor zoveel meer toepassingen gebruikt dan alleen het bouwen van steigers. In steeds meer woningen en winkels vindt u steigerbuis op verschillende manieren terug. Steigerbuis is zo populair vanwege het robuuste uiterlijk en de onverwoestbaarheid van het materiaal. Om de buizen met elkaar te bevestigen heeft u buiskoppelingen nodig. Fixmetaal biedt u verschillende topmerken buiskoppelingen, zoals Interclamp buiskoppelingen, die u zonder enige moeite online bestelt. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment buiskoppelingen.

Toepassingen

Er zijn verschillende maten buiskoppelingen waardoor u zelf bepaalt welke dikte van de buis voor uw toepassingen geschikt is. Of u nu een stoere bank of kast maakt, de buiskoppelingen zorgen voor een stevige constructie waarbij u minimaal gereedschap nodig heeft. Deze buiskoppelingen zijn snel te monteren en tegen lage kosten te gebruiken. Montage aan constructies is eenvoudig en ook goed te doen door mensen die dit nog nooit eerder hebben gebruikt. De montage kunt u ook door ons laten verzorgen.

Kenmerken van Interclamp buiskoppelingen

De Interclamp buiskoppelingen zijn gecertificeerd, TÜV goedgekeurd en behoren tot de TOP van A-merken. De mooie afwerking van de koppelingen zal u direct opvallen waarbij er een dubbele coating is aangebracht en de koppelingen zijn volblad verzinkt. De harde stelschroeven in de buiskoppelingen zijn geschikt voor langdurig gebruik. De duurzame afwerking en het glanzende oppervlak geeft de buiskoppelingen een mooi uiterlijk. De koppelingen zijn niet vies en vet en zijn bestand tegen roest, waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt. De koppelingen zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten en zijn makkelijk aan te passen of te demonteren.

Buiskoppelingen bij Fixmetaal bestellen

U koopt uw buiskoppelingen vanuit het comfort van uw kantoor op de website van Fixmetaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment en bieden u alles op het gebied van buiskoppelingen van verschillende merken, aluminium en stalen buizen, frames, lampen en zwenkwielen. Ook wanneer u buizen op maat wilt kopen zit u bij ons goed. Wij leveren u graag uw maatwerk. Voor een persoonlijk advies neemt u telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij leveren snel en staan bekend om onze scherpe prijzen en garanderen de kwaliteit die u mag verwachten.
Wacht dan ook niet langer en kijk op onze website voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.