Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Hoe maak je een leuning of reling

KEE ACCESS leuningkoppelingen (of relingkoppelingen) zijn speciaal ontworpen om een gladde en ononderbroken reling te kunnen maken. Ze worden daarom veel gebruikt voor mensen die moeilijk ter been zijn, zoals bij gemeentehuizen, ziekenhuizen, musea, scholen, enz.

                                                                                                                                                      Naar de leuningkoppelingen

Foto van een naadloze relingHet principe van de Access-buiskoppelingen is dat de horizontale reling (handreling) altijd een buitendiameter van 42,4 mm heeft.  
De staanders zijn vaak 48 mm, omdat die doorgaans steviger dienen te zijn; de combinatie van 42.2 mm leuning met 48.3 mm staanders zorgt voor een strakke, stevige installatie.

Vaak wordt er een coating aan het geheel gegeven, zodat het afwijkend van kleur is met de omgeving.Zo kun je een leuning maken

Relingbeugels overzichtDeze relingkoppelingen zijn modulair, dat wil zeggen dat er eenvoudig mee doorgebouwd kan worden. Ze zijn eenvoudig te monteren door middel van een inbussleutel en eventueel een buissnijder, zonder dat er gespecialiseerde vakmensen of gereedschappen nodig zijn.Leuningkkoppeling

Mail ons uw tekeningen, schetsen of layout voor een gedetailleerde offerte. Wij kunnen ook praktische hulp bieden via de telefoon of mail, of indien nodig controleren we uw ontwerpen of tekeningen om te voldoen aan de huidige Veiligheidsnormen.

KEE ACCESS is ideaal voor het maken van een nieuw hekwerk, maar het relingsysteem kan ook voor een renovatie-oplossing gebruikt worden, dankzij het flexibel inzetbare buiskoppelingassortiment; het is ook mogelijk om een nieuwe leuning toe te voegen aan bestaande leuningsystemen!
De koppelingen en buizen kunnen voorzien worden van iedere gewenste RAL-kleur, waardoor het een mooi geheel is.

KEE ACCESS koppelingen kunnen prima gecombineerd worden met KEE KLAMP buiskoppelingen. Hierdoor is het breed inzetbaar en zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

 

  • - Gemaakt van gegalvaniseerd gietijzer conform BS EN ISO 1461Kee Access: TÜV-gecertificeerd
  • - Voldoen aan EN 1562 & 1563.2
  • - Thermisch verzinkt
  • - Passen op EN 10255 (ISO 65) stalen buizen
  • - TÜV-gecertificeerd


Het KEE ACCESS assortiment van buiskoppelingen is specifiek ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de Britse Wet gelijke behandeling gehandicapten en de bouwvoorschriften en British Standard BS 8300.

RelingkoppelingenLogo Kee Access relingkoppelingen