Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Easyclamp buiskoppelingen kopen

Easyclamp buiskoppelingen voor de doe-het-zelver

De Easyclamp buiskoppelingen en de Multiklemp buiskoppelingen van Fixmetaal zijn van vergelijkbare kwaliteit omdat ze in dezelfde fabriek worden geproduceerd.
Daardoor kan Multiklemp, net als Easyclamp, een groot assortiment aanbieden!
Dat zegt iets over de betrouwbaarheid van onze buiskoppelingen. Het toont aan dat ze geschikt zijn voor veiligheidsconstructies en toepassingen met een hoge belasting. Het getuigt van de kwaliteit van onze buiskoppelingen.

Groot assortiment

Het grote assortiment modellen van de Multiklemp buiskoppelingen maakt het mogelijk om buizen te verbinden tot de meest uiteenlopende constructies. Het eenvoudige gebruik van inbusschroeven geeft een zeer sterke verbinding; een snelle en gemakkelijke demontage blijft altijd mogelijk (schuifbelasting 600 kg, bij een moment van 40Nm).
De Multiklemp buiskoppelingen zijn evenals de Easyclamp buiskoppelingen verkrijgbaar in 6 buismaten, van ½” tot en met 2” en zijn over het algemeen direct uit voorraad leverbaar.

Prima kwaliteit

MULTIKLEMP buiskoppelingen: een voordelig buiskoppelsysteem, maar even kwalitatief als de Easyclamp buiskoppelingen.
Het is het huismerk van Fixmetaal. Door de mogelijkheid van grootverpakking is de prijs hiervan zeer aantrekkelijk voor bedrijven. Ook veelzijdig, gemakkelijk in elkaar te zetten en ook weer te demonteren.

Zeer uitgebreid assortiment

Het buiskoppelsysteem Multiklemp is een zéér uitgebreid, TÜV gecertificeerd, handig en betaalbaar buiskoppelstysteem. Multiklemp is het huismerk van Fixmetaal en wordt veel gebruikt voor niet-zwaarbelaste buisconstructies. Multiklemp (ook wel Multi Klemp of Easyclamp genoemd) is een ideaal buiskoppelsysteem om buizen te verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. Dit wordt mogelijk gemaakt door het uitgebreide assortiment en de vorm van de buisklemmen. Het gebruik van inbusschroeven zorgt voor een sterke verbinding, terwijl een snelle en gemakkelijke demontage mogelijk blijft.

Onbeperkte mogelijkheden

Easyclamp buiskoppeling / MultiklempMultiklamp buiskoppeling

Het Multiklemp-systeem kent vrijwel geen beperkingen. Het kan in elke gewenste lengte, breedte of hoogte worden gemonteerd. Maatwerk en flexibiliteit zijn dan ook de juiste termen voor het gebruik van Multiklemp buiskoppelingen.

Buiskoppelingen worden ook wel buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, steiger koppeling, steiger koppelingen genoemd.
In het Engels noemen ze het Tubeclamp of Tubeclamps (tube = buis en clamps = klemmen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Easyclamp buiskoppelingen