loading spinner

Gegalvaniseerde stalen buis van hoogwaardige kwaliteit

Een stalen buis kunt u op eenvoudige wijze met buiskoppelstukken verbinden, zodat u de meest uiteenlopende buisconstructies kunt maken; het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding. Deze buisconstructies kunnen ook weer gemakkelijk gedemonteerd worden.

Diameter kiezen
Diameter kiezen

Stalen buizen waren oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken (steigerpijp), maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met stalen buizen (en buiskoppelsystemen) veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, pergola's, frames, enz. enz.

En de stalen buis bleek prima bruikbaar voor zwaarbelaste buisconstructies!

stalen buizen bekijken

De stalen buis is verkrijgbaar in 6 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

U kunt de stalen buizen (en buiskoppelingen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En als u wilt kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Hekwerk
Hekwerk
Deurbeveiliging
Deurbeveiliging
Leuning
Leuning