loading spinner

Buiskoppelingen

FIXMETAAL is een specialist in buizen en buiskoppelingen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit.

Buiskoppelingen of buisklemmen zijn gemaakt om er buizen op eenvoudige wijze mee te kunnen verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies. En het gebruik van inbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding, waardoor deze buisconstructie ook weer gemakkelijk te demonteren is.

Fixmetaal is specialist en levert diverse merken buiskoppelingen:

Multiklemp
Multiklemp
Tubeclamps
Tubeclamps
Interclamp
Interclamp
Topclamps
Topclamps
Buiskoppeling Kort T-stuk
Buiskoppeling Kort T-stuk
      Naar de buiskoppelingeN

Buiskoppelingen worden ook wel ’steigerpijp’ genoemd. Het was oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken, maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buiskoppelsystemen veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, frames, enz. enz.

De buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen!

Kortom, buiskoppelingen kennen eigenlijk geen beperkingen, vrijwel alles kunt u ermee maken.

Instructievideo
Instructievideo

U kunt de buiskoppelingen (en buizen) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

MULTIKLEMP buiskoppelingen: een goedkoper buiskoppelsysteem, maar ook zeer kwalitatief. Het is ons huismerk. Door de grootverpakking is de prijs van het Multiklemp-koppelsysteem zeer aantrekkelijk.

TUBECLAMPS buiskoppelingen: een absoluut kwaliteitsmerk (gecertificeerd A-merk) dat kwalitatief vergelijkbaar is met KeeKlemp maar 40-60% goedkoper.

Ons merk INTERCLAMP buiskoppelingen: een kwalitatief hoogwaardig buiskoppelsysteem, het neusje van de zalm. Wordt veel door professionals gebruikt voor buisverbindingen, omdat deze koppelstukken zwaar belast kunnen worden en aan allerlei kwaliteitsnormen voldoen. Ook de particulioer werkt er steeds meer mee.

TOPCLAMP buiskoppelingen: een vierkant buiskoppelsysteem. Professioneel, eenvoudig in elkaar te zetten en veelzijdig. Voor niet-zwaarbelaste verbindingen.