Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Buiskoppelsystemen


FIXMETAAL
is een speciaalzaak in buizen en buiskoppelsystemen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit.

Buiskoppelsystemen worden opgebouwd met buizen en buiskoppelingen (ook wel buisklemmen genoemd). Tijdens de fabricage wordt iedere koppeling nauwkeurig gecontroleerd. Hierdoor kunnen hoge eisen gesteld worden aan alle koppelingen.

Met buiskoppelsystemen kunt u op eenvoudige wijze buizen verbinden tot de meest uiteenlopende buisconstructies of buisframes. De (gratis) bijgeleverde imbusschroeven zorgen voor een zeer sterke buisverbinding, die ook even gemakkelijk weer uit elkaar te halen is.

Buiskoppelsystemen, ook wel ’steigerpijp’ genoemd, waren oorspronkelijk bedoeld om steigers mee in elkaar te zetten. Een soort buisklemmen. Maar langzamerhand ontdekte men dat er met buisklemmen veel méér te maken is, zoals reclameborden, standbouw, wegbebakening, meubels, winkelinterieurs, hekwerken, trappen, buisframes, enz. enz.

Buiskoppelsystemen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende diameters, die op een overzichtelijke manier in onze webshop te vinden zijn. Hierdoor worden vergissingen in buismaten vermeden!

Kortom, met buiskoppelsystemen (of buisklemmen) zijn er eigenlijk geen beperkingen, vrijwel alles is er mee te maken!

          Voorbeeld: Stelling gemaakt met het buiskoppelsysteem          Voorbeeld: Tafel gemaakt met het buiskoppelsysteem          Voorbeeld: Hek gemaakt van het buiskoppelsysteem          Voorbeeld: Frame met spandoek, gemaakt met het buiskoppelsysteem          Voorbeeld: Frame, gemaakt met het buiskoppelsysteem

U kunt koppelsystemen (en buizen) in elke gewenste RAL-kleur krijgen. Wij poedercoaten ze dan voor u. Ook kunnen onze monteurs dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.     

 

MULTIKLEMP buiskoppelingen: een goedkoper buiskoppelsysteem, maar ook zeer kwalitatief. Het is ons huismerk. Door de grootverpakking is de prijs hiervan zeer aantrekkelijk. Ook veelzijdig, gemakkelijk in elkaar te zetten en ook weer te demonteren.

Multiklemp is voor het onderscheid aangegeven met oranje buizen:     Buiskoppelingen Multriklemp


TUBECLAMPS buiskoppelingen
: Tubeclamps
is voor een gecertificeerd A-merk.   Is kwaltitatief vergelijkbaar met KeeKlemp maar 40-60% goedkoper.

    Buiskoppelingen merk Tubeclamps

 

Interclamp buiskoppelingen: Hét topmerk onder de buiskoppelingen! Een eersteklas buiskoppelsysteem, op en top gecertificeerd.

Buiskoppeling Interclamp


TOPCLAMP buiskoppelingen:
  is een vierkant buiskoppelsysteem. Professioneel, eenvoudig in elkaar te zetten en veelzijdig. Asaclamp is voor niet-zwaarbelaste verbindingen. Vierkant buiskoppelsysteem Asaclamp

 - Naar buiskoppelingen Multiklemp 
- Naar buiskoppelingen Tubeclamps 
- Naar buiskoppelingen Interclamp
- Naar buiskoppelingen Topclamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiskoppelsystemen