Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Buiskoppeling shop

Buiskoppelingen shop: Speciaalzaak in buiskoppelingen

Fixmetaal is een Buiskoppelingen shop. Met het grootste assortiment buiskoppelingen, waarmee vrijwel iedere constructie gerealiseerd kan worden, is Fixmetaal dé speciaalzaak op het gebied van buiskoppelingen en frames.

Buiskoppelingen shop T-stuk
Buiskoppeling Kort T-stuk

Fixmetaal levert diverse merken Buisklemmen, niet alleen voor de bouw maar ook voor de doe-het-zelver. In de bouw wordt Kee Klamp veel gebruikt, omdat dit op-en-top gecertificeerd is.

Het merk Tubeclamps is van middenklasse en komt uit dezelfde fabriek en wordt ook veel toegepast.
Interclamp is ook een TOPmerk, het bijzondere is dat dit glanzende buiskoppelingen zijn!

Het huismerk Multiklemp wordt veel door de doe-het-zelver gebruikt en is prima geschikt voor niet-zwaarbelaste constructies.


Passende inbussleutel

Fixmetaal levert altijd een GRATIS passende inbussleutel bij bestellingen boven 25 euro. Dit doen we zodat je niet tot de vervelende ontdekking komt dat je een verkeerde inbussleutel hebt die niet past... Met de bijgeleverde inbussleutel kun je dus direct aan de slag!


Buizen gratis op maat gezaagd

Fixmetaal levert ook stalen buizen en aluminium buizen, in dezelfde buisdiameter als de koppelingen. Deze worden voor u op gewenste lengte geleverd (tot 6 meter). De gewenste lengte is eenvoudig op te geven in de webshop; de prijs is altijd inclusief zaagkosten!

Zwenkwielen


Zwenkwieltjes

Naast buiskoppelingen levert Fixmetaal ook bijbehorende artikelen,

Expander voor ronde buis

zoals zwenkwieltjes; deze worden vaak onder een stoel- of tafelpoot gemonteerd door middel van een zwenkwiel met ronde expander of vierkante expander, maar een zwenkwieltje kan ook gewoon vastgeschroefd worden.

Zwenkwiel met rem van buiskoppelingen shop

Expander voor ronde buis


Tuinpaal koppelingen

Fixmetaal levert als buiskoppelingen shop ook speciale vierkante paalkoppelingen, die precies de maat hebben van de tuinpaal van de bouwmarkt. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een pergola in elkaar zetten of een tuinhuisje bevestigen.

Met de paalkoppelingen van Fixmetaal worden vaak paalconstrucites gerealiseerd door groenvoorzieningsbedrijven. Dit komt doordat ze eenvoudig te monteren zijn, maar ook omdat ze uitermate geschikt zijn om twee palen met elkaar te verbinden onder een hoek van 90 graden, voor bijvoorbeeld een tuinhuisje of voliere.

Paalkoppeling voor dakcondtructie van buiskoppelingen shop
Paalkoppeling voor schuin dak
Tuinpaal voetkoppeling
Voetplaat voor tuinpaal koppeling