Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Fixmetaal Blog

 • Buiskoppelingen shop: veelzijdig en voordelig!

  Buiskoppelingen shop: Speciaalzaak in buiskoppelingen

  Fixmetaal is een Buiskoppelingen shop. Met het grootste assortiment buiskoppelingen, waarmee vrijwel iedere constructie gerealiseerd kan worden, is Fixmetaal dé speciaalzaak op het gebied van buiskoppelingen en frames.

  Lees verder

 • Easyclamp buiskoppelingen voor de doe-het-zelver

  Easyclamp buiskoppelingen Leuningdrager Leuningdrager Easyclamp

  Easyclamp buiskoppelingen voor de doe-het-zelver

  De Easyclamp buiskoppelingen en de Multiklemp buiskoppelingen van Fixmetaal zijn van vergelijkbare kwaliteit omdat ze in dezelfde fabriek worden geproduceerd.
  Daardoor kan Multiklemp, net als Easyclamp, een groot assortiment aanbieden!
  Dat zegt iets over de betrouwbaarheid van onze buiskoppelingen. Het toont aan dat ze geschikt zijn voor veiligheidsconstructies en toepassingen met een hoge belasting. Het getuigt van de kwaliteit van onze buiskoppelingen.

   

  Groot assortiment

  Lees verder

 • Pergola maken met houten palen

  Pergola maken met houten palen: simpel!

  Zelf een Pergola maken met houten palen is niet moeilijk, als je maar de juiste materialen hebt. Fixmetaal levert diverse varianten paalkoppelingen, paalvoeten en paalhouders om zélf een stevige Pergola te kunnen maken. Dus behalve voor professionals is een pergola hiermee ook prima te maken door een doe-het-zelver!

  Paalkoppeling voor houten palen: pergola maken met houten palen. Tuinpaal koppeling voor pergola's

  Deze balk paalkoppelingen speciaal voor tuinpalen ontworpen zijn van aluminium, dus licht van gewicht en gaan lang mee.Ze worden ook wel 'paalhouders' genoemd en worden vaak gebruikt door tuinarchitecten en toegepast door bedrijven voor tuinenaanleg en -onderhoud.

  Speciale aluminium paalkoppeling

  De speciale vierkante snelbouw paalkoppelingen (of balkkoppelingen) van Fixmetaal zijn zó ontworpen, dat deze speciale aluminium pergolakoppelingen goed aansluiten op het standaard-assortiment tuinpalen van de doe-het-zelf zaak. Je koopt een tuinpaal van 50x50 mm, 60x60 mm, 70x70 mm of 90x90 mm bij de Bouwmarkt en de tuinpaalkoppeling van Fixmetaal past daar perfect omheen!
  Je kunt ook een iets dikkere tuinpaal nemen en deze 5 mm frezen; dan valt hij gelijk met de paalkoppeling!

  Lees verder

 • Kee Klamp buiskoppeling kopen

  Een Kee Klamp buiskoppeling kopen

  The sky is the limit als het gaat om steigerbuizen en buiskoppeling. Constructies worden op het oog buigzaam wanneer u de buiskoppelingen van Fixmetaal gebruikt. Het zijn niet alleen de bouwvakkers die de Kee Klamp buiskoppeling kopen en gebruik maken van steigerbuizen en buiskoppelingen.

  Lees verder

 • Winkelinrichting? Fixmetaal: uw partner in winkelinrichting

  Fixmetaal: Uw partner in winkelinrichting

  Presentatiewand van steigerbuis en buiskoppelingen Presentatiewand met buizen

  Een goed verhaal of een mooi product is erg belangrijk voor u als winkeleigenaar. Maar voordat u mensen kunt overtuigen om bij u het product te kopen of uw dienst af te nemen, zult u ze wel moeten overtuigen om uw winkel binnen te stappen. Een mooie etalage en een gezellige inrichting heeft veel aantrekkingskracht. Zoekt u een winkelinrichting die degelijkheid en sfeer uitstraalt en vooral mannen én vrouwen uitnodigt om uw winkel binnen te stappen, kies dan voor een inrichting met steigerbuis. U koopt al uw steigerbuizen en accessoires online bij Fixmetaal.

   

   

  Lees verder

 • Interclamp buiskoppelingen kopen

  Interclamp buiskoppelingen kopen?

  Steigerbuis wordt tegenwoordig voor zoveel meer toepassingen gebruikt dan alleen het bouwen van steigers. In steeds meer woningen en winkels vindt u steigerbuis op verschillende manieren terug. Steigerbuis is zo populair vanwege het robuuste uiterlijk en de onverwoestbaarheid van het materiaal. Om de buizen met elkaar te bevestigen heeft u buiskoppelingen nodig. Fixmetaal biedt u verschillende topmerken buiskoppelingen, zoals Interclamp buiskoppelingen, die u zonder enige moeite online bestelt. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment buiskoppelingen.

  Toepassingen

  Lees verder

 • Buiskoppelingen kopen bij de vakman!

  Buiskoppelingen kopen bij de vakman

  Buiskoppelingen kopen doe je bij de vakman! Fixmetaal is geen 'kiloknaller' maar servicegericht, betrouwbaar en levert een breed assortiment buiskoppelingen. Van het topmerk Kee Klamp, de glanzende buiskoppelingen, de aluminium buiskoppelingen en natuurlijk ons voordelige huismerk Multiklemp.
  Voor elk wat wils, voor bouwvakker en doe het zelver.

  Kee Klamp buiskoppeling kopen Buiskoppeling Kee Klamp

  Veel klanten bestellen buiskoppelingen bij Fixmetaal vanwege het persoonlijke advies en het uitgebreide assortiment. We kunnen van uw schets een tekening maken, waar we juiste buiskoppelingen bij plaatsen.
  Hier wordt veel gebruik van gemaakt voor winkelinterieurs,zoals kledingrekken en pashokjes. Maar ook voor steigertafels en dergelijke.

  Voordelige buiskoppelingen kopen? Lees verder

 • Industrieel wonen met steigerbuizen

  Een industrieel interieur met steigerbuizen

  Industrieel wonen met steigerbuizen is een woontrend die al een tijd een hype is bij doehetzelvers. Deze trend is terug te vinden in de lichtbronnen en meubels. Als het om lichtbronnen gaat kun je denken aan verlichting met tafellampen en vloerlampen. Bij meubels worden de steigerbuizen geplaatst aan salontafels, keukentafels, barkrukken, stoelen, kasten, Lees verder

 • Zwenkwielen onder het bed maken

  Voordelen van zelf zwenkwielen onder het bed maken

   

  Zwenkwielen onder het bed maken Zelf een zwenkwiel onder het bed maken

  Zelf zwenkwielen onder het bed maken heeft veel voordelen
  voor uw slaapkamerbed, hotelkamerbed of ziekenkamerbed.

  Het bed kan door de zwenkwielen gemakkelijk worden verplaatst.
  Op elke gewenste plek in uw huis- of hotelkamer. Onder het bed schoonmaken
  gaat met zwenkwielen makkelijker: je rijdt het bed gewoon even opzij!

    Lees verder

 • Betaalbare winkelrekken van steigerbuis

  Betaalbare winkelrekken van steigerbuis en buiskoppelingen!

  Het is trendy om je winkelinterieur met betaalbare winkelrekken van steigerbuis in te richten. Van toonbank tot pashokje. Fixmetaal maakt betaalbare winkelrekken, die we aanpassen aan de ruimte in de winkel..

  Kledingrekken van steigerbuizen en buiskoppelingen / betaalbare winkelrekken van steigerbuis Kledingrek van steigerbuis

  Hieronder een aantal foto's van zo’n interieur in hartje Utrecht.
  Deze kledingrekken zijn gemaakt met aluminium buizen en glanzende buiskoppelingen,
  een fraaie combinatie!
  Maar natuurlijk kan het ook met stalen buizen en niet-glanzende buiskoppelingen. Fixmetaal kan ook een tekening voor u maken. Lever een schets aan en wij maken er een tekening bij met koppelstukken die ervoor nodig zijn.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3