Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Aluminium buizen

Aluminium buizen

Fixmetaal heeft een breed assortiment aluminium buizen en levert alleen hoogwaardige kwaliteit (Din 2440 / thermisch verzinkt).
Aluminium buizen zijn lichter van gewicht dan stalen buizen (ook wel gegalvaniseerde buizen genoemd), zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op lengte te zagen.Aluminium buizen kopen

Met de (gratis!) bijgeleverde inbussleutel kunt u een aluminium buis eenvoudig aan een koppelstuk monteren. Dat is het énige gereedschap dat u nodig heeft: een inbussleutel! Gewoon vastdraaien en klaar!
En zo kunt u het ook heel eenvoudig weer demonteren, als u het toch anders wilt of het wilt uitbreiden.

Zes verschillende diameters   

Gaat u aluminium buizen kopen,Fixmetaal levert ze in zes verschillende diameters: 21,3 mm /

 26,9 mm / 33,7 mm / 42,4 mm  / 48,3 mm / 60,3 mm.
Ook kunt u ze in elke gewenste RAL-kleur krijgen. Wij poedercoaten ze dan voor u.
Als u aluminium buizen wilt kopen, en u ziet er tegen op om het zelf te monteren, kunnen onze monteurs dingen voor u in elkaar zetten, al dan niet op locatie, zoals bijvoorbeeld een pergola of spandoekframe. Zij zijn specialisten en hiervoor gecertificeerd.
Prijzen hiervoor op aanvraag.

Buizen van aluminium
Aluminium buizen zijn voor allerlei doeleinden geschikt, zoals voor bijvoorbeeld reclameborden, steigermeubels, spandoekframes, hekken, enz.
Gaat u aluminium buizen kopen, besef dan wel dat zijn uitstekend geschikt voor niet al te zwaar belaste buisconstructies. Steigers bijvoorbeeld kunt u beter van stalen buizen maken.

In de webshop kunt u bij de 'Voorbeelden' foto's zien (en inspiratie opdoen) van wat klanten zoal gemaakt hebben met stalen en aluminium buizen.

Uw creativiteit is de enige grens!


Verbinden met buiskoppelingen

Gaat u aluminium buizen kopen,  dan heeft u (om ze met elkaar te verbinden) buiskoppelingen nodig. Dit zijn buisklemmen die met een inbusbout buizen vastmaken door middel van een buiskoppelstuk. Hier is er een demo van.
Buiskoppelingen zijn er in allerlei vormen en maten; deze staan overzichtelijk per buismaat in de webshop.

Glimmende buiskoppeling
  Mooi glanzende buiskoppeling

Wát voor buiskoppelingen u nodig heeft, hangt geheel af van wat u ermee wilt gaan maken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Sinds kort biedt Fixmetaal ook glanzende buiskoppelingen aan; deze passen heel mooi bij de glanzende aluminium buizen.

Deze glanzende buiskoppelingen zijn eerst thermisch verzinkt en hebben daarna een tweede verzinking gekregen. Daardoor zijn ze duurzaam en blijvend mooi glanzend. Een echte kwaltietiskoppeling dus met een mooie uitstraling.
Dus gaat u aluminium buizen kopen, dan passen deze glanzende kwaliteits-buiskoppelingen er heel mooi bij!

Elke gewenste lengte verkrijgbaar

Aluminium buizen (en stalen buizen ook) hebben een maximale lengte van zes meter, maar zijn verkrijgbaar in elke gewenste lengte. Dus wilt u aluminium buizen kopen, dan kunt u de gewenste lengtemaat heel eenvoudig opgeven bij het bestellen in de webshop en krijgt u ze precies op maat geleverd!
Als u hier vragen over heeft, neem gerust contact met ons op.

Wij van Fixmetaal wensen u veel genoegen bij het maken van uw buisconstructie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aluminium buizen