Een Ruime keus is wel zo prettig! snelle levering, kosteloos advies
fixmetaal.nl/public_html/testing/testing/app/design/frontend/default/fixmetaal/template/page/html

Aluminium buis

Licht van gewicht, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op lengte te zagen

Met een aluminium buis kunt u op eenvoudige wijze buizen met buiskoppelstukken verbinden, waardoor de meest uiteenlopende buisconstructies kunnen ontstaan; het gebruik van imbusschroeven (gratis bijgeleverd) zorgt voor een zeer sterke buisverbinding. Deze buisconstructies zijn ook weer gemakkelijk te demonteren.


Buizen waren oorspronkelijk ook bedoeld om steigers mee te maken (steigerpijp), maar in de loop van de tijd ontdekte men dat er met buizen (en buiskoppelsystemen) veel meer te maken is, zoals hekwerken, winkelinterieurs, magazijnstellingen, wegbebakening, reclameborden, standbouw, meubels, trappen, pergola's, frames, enz. enz.
En de alumium buis werd een prima alternatief voor niet-zwaarbelaste buisconstructies.                                                                                                     
Naar overzicht aluminium buizen

De alumnium buis is verkrijgbaar in 5 verschillende diameters, die u overzichtelijk in onze webshop aantreft. Hierdoor worden vergissingen in buismaat-diameters voorkomen! 

Naar specificaties over de aluminium buizen

U kunt de aluminium buizen (en bijbehorende buiskoppeling) in elke RAL-kleur krijgen! Wij poedercoaten ze dan voor u. En indien u wenst kunnen onze monteurs ook dingen voor u op locatie in elkaar zetten. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd. Prijzen hiervoor op aanvraag.

        Aluminium buizen      Bed van aluminium buizen      Tafel met aluminium poten      Werktafel van aluminium buizen  Aluminium frame

 

Naar overzicht aluminium buizen

 

 

 

 

 

 

 

 


Aluminium buis